Syyslukukausi 2023 startannut, joulukonsertti lähestyy

Kuoromme harjoitukset ovat lähteneet käyntiin mukavasti. Harjoittelemme tiistaisin Kokkolan seudun opistolla klo 18.00 – 21.00. Uuden ammattitaitoisen ja aurinkoisen johtajamme Reeta Hynnisen ohjaamana olemme alkaneet harjoitella jo tulevaa joulukonserttia varten. Uudet laulajat ovat tervetulleita harjoituksiimme tutustumaan kuorolauluun. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule haastamaan itseäsi antoisan harrastuksen parissa, mukavassa ja energisessä seurassa.

Vappukonsertti 2023

Kuoromme järjestää perinteisen vappukonsertin “Elämän sain soimaan” sunnuntaina 30.4.2023 klo 14.00 Kokkolan seudun opistolla. Ohjelmistosta löytyy rakkauslauluja, menevämpää musiikkia sekä ripaus klassikoita. Lipun hinta ovelta 15€ ja ennakkoon 12€. Väliajalla tarjoamme kakkua ja simaa. Olet lämpimästi tervetullut!

Naiskuoropäivät 2023 peruuntuvat

Joudumme suureksi harmiksemme ilmoittamaan, että Naiskuoropäivät Kokkolassa 24. – 26.3.2023 on peruutettu. Ilmoittautuneiden osanottajamäärä ei valitettavasti kata järjestelyjen kuluja, eikä tappiollisen tapahtuman järjestäminen ole mahdollista. Kokkolan Naislaulajat ovat tehneet töitä tapahtuman järjestämiseksi kaksi vuotta. Naiskuoropäivien järjestämisen koimme kunniatehtäväksi ja tavoitteenamme oli viedä osallistujat elokuvamusiikin äärellä laulun laineille. Mikään tapahtuma ei toteudu ilman osallistujia ja tämän…

Kevätlukukauden 2023 aloitus

Kuoromme harjoitukset alkavat ti 10.1. klo 18.00 Kiviniityn koulun musiikkiluokan aulassa. Luvassa on taas monipuolista ja antoisaa harjoittelua ammattitaitoisen johtajamme opetuksessa. Harjoittelemme sekä uusia että vanhoja tuttuja kappaleita tuleviin konsertteihin. Uudet laulajat ovat tervetulleita harjoituksiimme tutustumaan kuorolauluun. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule haastamaan itseäsi antoisan harrastuksen parissa, mukavassa ja energisessä seurassa.

Beetlehemin tähti -joulukonsertti

Järjestämme Kokkolan Lauluveikkojen kanssa yhteisen joulukonsertin Kaarlelan kirkossa pe 2.12.2022 klo 19.00. Konsertin nimikkokappale Beetlehemin tähti on alueemme omien musiikin moniosaaja naisten Riitta Rahkosen säveltämä, sanoittama ja Marita Kaakisen sovittama kappale. Lisäksi konsertissa kuullaan perinteisiä joululauluja kuorojen yhteisesityksinä, mutta myös kuorojen omina esityksinä. Ohjelma/lippu ennakkoon 12€ kuorolaisilta ja 15€ ovelta. Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta joulukonsertista.

Syksyn sävel -konsertti

Kuoromme osallistui Kuorokokkolan järjestämään Syksyn sävel-konserttiin viime viikonloppuna. Konsertin teema oli ruska. Esitimme kappaleet: Männyn punerrus, Kaipaava, Katselin taivaan tähtiä, On suuri sun rantas autius sekä Puhun puille. Konsertti oli yksi osa koko viikolle järjestettyä tapahtumaa. Konsertin tunnelma oli rento ja syksyisen raikas. Nyt kuoromme keskittyy jatkamaan tulevan joulukonserttimme ohjelmiston hiomista. Konsertti järjestetään yhdessä Kokkolan…

Syyslukukauden 2022 toiminta käynnistyy

Kuoron harjoitukset käynnistyvät ti 6.9 klo 18.00 Kiviniityn koulun musiikkiluokassa. Uudet laulajat ovat tervetulleita kuoroomme. Kuorolaulun parissa pääset nauttimaan laulamisesta hyvässä seurassa ja ammattitaitoisen kuoronjohtajamme taidokkaassa opissa. Laulunäytteen voit tulla antamaan ti 6.9 klo 17.00 Kiviniityn koululle kuoronjohtajallemme Marjo Hienoselle. Tervetuloa!