Syksyn laululeiri

Viikonloppuna 9-10.10 pidimme tehokkaan laululeirin Kokkolan Seudun Opiston juhlasalissa. Leiripäivämme alkoivat kehon lämmittelyllä rytmisen pehmeän musiikin tahdissa. Päivät sisälsivät mm. harjoitusta oikeaoppisesta hengittämisestä laulaessa, sekä kehon ja äänen hallintaa. Ahkerasti harjoittelimme myös tulevan 40 -vuotis juhlakonserttimme ohjelmistoa. Konsertin ohjelma sisältää kappaleita kuoromme eri vaiheista. Juhlakonserttimme “Maailma on kaunis” järjestetään Tullipakkahuoneella 27.11.2021 klo 18.00. Lippuja myyvät…

Kuoron sihteeri mukaan Suomen Naiskuoroliiton hallitukseen

Kuoron sihteeri Marita Hakala tuli valituksi Suomen Naiskuoroliiton hallituksen jäseneksi toimintakausille 2021-2023. Onnea Marita! Hallituksen jäsenen on mahdollisuus vaikuttaa liiton toiminnan kehittämiseen, sekä nostaa länsirannikon naislaulajia näkyväksi. Hallituksen jäsenyys helpottaa myös Kokkolassa vuoden 2023 suunniteltujen Naiskuoropäivien järjestämisessä.

Syyslukukausi 2021 käynnistyy

Kuoron syyslukukauden harjoitukset käynnistyvät ti 7.9 klo 18.00 Kiviniityn koulun musiikkiluokassa terveysturvallisuus huomioiden. Uudet laulajat ovat tervetulleita kuoroomme. Loppuvuodeksi on kuoron toimintasuunnitelmaan kirjattuna kovasti odotettuja tapahtumia mm. keväältä koronan vuoksi siirretty kuoron 40 -vuotis juhlakonsertti. Joulun alusviikot tuovat mukanaan mukavia tapahtumia, joissa kuoromme on mukana. Hartaasti toivomme, että lukukauden suunnitelmat toteutuvat ja pääsemme esiintymään yleisölle.

Kuoromme 40-vuotis juhlavuoden aloitus

Vuosi 2021 on kuoromme 40-vuotis juhlavuosi. Harjoituksissa suuntaamme vahvasti katseemme suunniteltuun juhlakonserttiimme. Toivomme että koronapandemia hellittää ja pystymme toteuttamaan juhlakonsertin. Alkavalle toimintakaudelle olemme suunnitelleet myös osallistuvamme erilaisiin tapahtumiin sekä järjestämme joululaulukonsertit Kokkolassa ja Pietarsaaressa yhteistyössä Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen kanssa. Aloitamme kevätlukukauden harjoitukset ti 2.2 klo 18-21.00. Uusi harjoituspaikkamme on Kiviniityn koulun musiikkiluokka. Harjoittelemme tiistaisin pienryhmissä koronarajoitukset…

Intoa uhkuen uusiin haasteisiin

Suunnitellut joulukonserttimme Laulu-Jaakkojen kanssa on valitettavasti peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Emme kuitenkaan ole antaneet koronan lannistaa, vaan olemme ottaneet taiteellisen johtajamme haasteen vastaan, joululaulutervehdyksen tekemisen videon muodossa. Tämä on kuorollemme uusi kokemus ja on tuonut harjoituksiin mukavaa pöhinää. Kappalevalinnat on tehty ja niitä on ahkerasti hiottu esiintymiskuntoon. Videon teemme yhteistyössä Kokkolan Konservatorion ja Mediakeskus Limen…

Harjoitukset sujuvat koronasuositukset huomioiden

Syyslukukauden harjoitukset ovat sujuneet suunnitellusti, koronasuositukset huomioiden. Koronatilanne on edellyttänyt myös kuoroamme miettimään toimintatapojamme, turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Harjoituksiin tulemme vain terveinä ja kädet desinfioimme heti harjoituksiin tultaessa että sieltä lähtiessä. Harjoitustilamme mahdollistaa riittävien turvavälien pitämisen. Taiteellinen johtajamme on sonnustautunut harjoituksissa kasvovisiiriin. Toivomme että koronatilanne pysyy rauhallisena ja saamme jatkaa suunnitellusti valmistautumista tuleviin joulukonsertteihin.

Syyslukukautemme käynnistyy 1.9.2020

Kokkolan Naislaulajien syyslukukausi käynnistyy ti 1.9. klo 18.00-21.00 harjoituksilla uusissa harjoitustiloissamme Donnerskan koulun auditoriossa. Tiedossa on energistä & innostavaa harjoittelua uusien ja vanhojen tuttujen kappaleiden parissa. Harjoittelulla suuntaamme kohti tulevia ihania ja tunnelmallisia joulukonsertteja sekä keväällä 2021 pidettävää kuoromme 40 -vuotis juhlakonserttia.

Hiljainen Joulu

Marraskuun lopulla konsertoimme taas yhdessä Kokkolan Lauluveikkojen kanssa perinteisessä joulukonsertissa Kaarlelan kirkossa 30.11.2019 klo 18.00. Ohjelma ovelta 12e, ennakkoon 10e kuorolaisilta. Tervetuloa!