Vappukonsertti 2023

Kuoromme järjestää perinteisen vappukonsertin “Elämän sain soimaan” sunnuntaina 30.4.2023 klo 14.00 Kokkolan seudun opistolla. Ohjelmistosta löytyy rakkauslauluja, menevämpää musiikkia sekä ripaus klassikoita. Lipun hinta ovelta 15€ ja ennakkoon 12€. Väliajalla tarjoamme kakkua ja simaa. Olet lämpimästi tervetullut!

Naiskuoropäivät 2023 peruuntuvat

Joudumme suureksi harmiksemme ilmoittamaan, että Naiskuoropäivät Kokkolassa 24. – 26.3.2023 on peruutettu. Ilmoittautuneiden osanottajamäärä ei valitettavasti kata järjestelyjen kuluja, eikä tappiollisen tapahtuman järjestäminen ole mahdollista. Kokkolan Naislaulajat ovat tehneet töitä tapahtuman järjestämiseksi kaksi vuotta. Naiskuoropäivien järjestämisen koimme kunniatehtäväksi ja tavoitteenamme oli viedä osallistujat elokuvamusiikin äärellä laulun laineille. Mikään tapahtuma ei toteudu ilman osallistujia ja tämän…

Kevätlukukauden 2023 aloitus

Kuoromme harjoitukset alkavat ti 10.1. klo 18.00 Kiviniityn koulun musiikkiluokan aulassa. Luvassa on taas monipuolista ja antoisaa harjoittelua ammattitaitoisen johtajamme opetuksessa. Harjoittelemme sekä uusia että vanhoja tuttuja kappaleita tuleviin konsertteihin. Uudet laulajat ovat tervetulleita harjoituksiimme tutustumaan kuorolauluun. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule haastamaan itseäsi antoisan harrastuksen parissa, mukavassa ja energisessä seurassa.

Beetlehemin tähti -joulukonsertti

Järjestämme Kokkolan Lauluveikkojen kanssa yhteisen joulukonsertin Kaarlelan kirkossa pe 2.12.2022 klo 19.00. Konsertin nimikkokappale Beetlehemin tähti on alueemme omien musiikin moniosaaja naisten Riitta Rahkosen säveltämä, sanoittama ja Marita Kaakisen sovittama kappale. Lisäksi konsertissa kuullaan perinteisiä joululauluja kuorojen yhteisesityksinä, mutta myös kuorojen omina esityksinä. Ohjelma/lippu ennakkoon 12€ kuorolaisilta ja 15€ ovelta. Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta joulukonsertista.

Syksyn sävel -konsertti

Kuoromme osallistui Kuorokokkolan järjestämään Syksyn sävel-konserttiin viime viikonloppuna. Konsertin teema oli ruska. Esitimme kappaleet: Männyn punerrus, Kaipaava, Katselin taivaan tähtiä, On suuri sun rantas autius sekä Puhun puille. Konsertti oli yksi osa koko viikolle järjestettyä tapahtumaa. Konsertin tunnelma oli rento ja syksyisen raikas. Nyt kuoromme keskittyy jatkamaan tulevan joulukonserttimme ohjelmiston hiomista. Konsertti järjestetään yhdessä Kokkolan…

Syyslukukauden 2022 toiminta käynnistyy

Kuoron harjoitukset käynnistyvät ti 6.9 klo 18.00 Kiviniityn koulun musiikkiluokassa. Uudet laulajat ovat tervetulleita kuoroomme. Kuorolaulun parissa pääset nauttimaan laulamisesta hyvässä seurassa ja ammattitaitoisen kuoronjohtajamme taidokkaassa opissa. Laulunäytteen voit tulla antamaan ti 6.9 klo 17.00 Kiviniityn koululle kuoronjohtajallemme Marjo Hienoselle. Tervetuloa!

Esiintyminen Kaustinen Folk Music Festivaaleilla

Viimeinkin se toteutui, nimittäin kuoromme esiintyminen Kaustisen festareilla. Tätä esiintymistä olemme odottaneet vuosia. Väliin on tullut vuosi toisensa perään korona, joka on estänyt festivaalien järjestämisen. Oli ihanaa päästä laulamaan kaksi keikkaa rennossa ja iloisessa festaritunnelmassa. Odotuksemme palkittiin.

Sulasolin Laulu- ja soittojuhlilla 10-12.6.2022 Jyväskylässä

Osallistuimme kesäkuussa Sulasolin järjestämille laulu- ja soittojuhlille Jyväskylässä. Moni kuorolaisemme osallistui tapahtumaan ensikertaa. Oli vaikuttava kokemus päästä laulamaan suurkuorossa Harjun stadionilla Jyväskylän Sinfoniaorkesterin säestäessä Finlandian. Tapahtuman ohjelma oli hyvin monipuolinen ja tarjosi hienoja elämyksiä osallistujille.

Vappuaaton konsertti 30.4.2022

Kuoromme järjestää perinteisen vappuaaton konsertin la 30.4.2022 klo 18.00 Kokkolan seudun opiston juhlasalissa. Konsertin nimikkokappaleen “Kaipaava” lisäksi ohjelmistossa on useita uusia kappaleita, joita olemme kevään aikana ahkerasti harjoitelleet viikkoharjoitusten lisäksi viikonloppuleireillä. Ohjelma sisältää rytmikkäitä ja meneviä kappaleita kuin myös rauhallisempia sovituksia. Lippuja ennakkoon voi ostaa kuorolaisilta 12€ / lippu ja ovelta 15€. Lippu sisältää väliajan…

Laulaen Ukrainalle konsertti

Kuoromme osallistui 4.4.2022 Kokkolan kirkossa järjestettyyn hyväntekeväisyys konserttiin Laulaen Ukrainalle! Konsertissa esiintyi paikallisia kuoroja, pienempiä lauluryhmiä ja soololaulajia. Suurkuorona esitimme kauniin ja koskettavan Ukrainan kansallislaulun Krinitsa (Hiljainen tienoo) sekä Eino Leinon vuonna 1916 runoon Olli Saaren hiljaittain tekemän sävellyksen Terve Ukraina!